Salmon Eggs flaming Orange Berkley

65,00 DKK
Flaming Orange Salmon Eggs Gulp! Freshwater lakseæg i lakseægfarvet udgave

Orange laksefarvet Salmon Eggs fra Berkley

Berkleys lakseægs farvede udgave af Salmon Eggs er tæt på naturens lakse ægs naturlige udseende, sammen med den lokkende duft bør den naturtro gengivelse af et fiskeæg få mundvandet frem på selv den sløveste Ørred

Gulp! Freshwater Salmon Eggs Det er velkendt, at mange fisk elsker lakserogn - også laksefiskene selv! Men lakserogn er besværligt at håndtere - dertil forbudt mange steder på grund af smittefare. Det råder Gulp! nu bod på med sin velfangende Gulp! Salmon Eggs.

Berkleys egne ord om Salmon Egss Gulp! Salmon Egss er oprindeligt skabt for at fange Laks og Ørred i hurtig strømmende vand. Til dette er de stadig førsteklasses, også Karpefiskere har tilføjet dem i deres store arsenal af lokkemad, karper kan fiskes med Salmon Egss alene eller sammen med Boilies.
Berkleys egne eksperter anbefaler at bruge Salmon Eggs sammen med dine favorit dufte for maksimal effekt.

Også til Ørred kan det være en god ide at mikse Salmon Eggs med andre typer bait eller naturlig agn, særlig i P&T vande kan det betale sig at teste blandinger af da fisken er vant til bestemte flavours fra ren Powerbait så nye dufte i søen er måske det der giver hug!?

Fakta og Data:

  • Nedbrydelig i naturen
  • ca 50 færdig formede kugler
  • Orange eller laksefarvet variant
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Salmon Eggs flaming Orange Berkley
Senest viste