Røgesmuld Bøg meget fin

25,00 DKK
Bøgesmuld helt fin 2 liter meget fint bøgesmuld til røgning

Bøgesmuld Helt Fin

2 liter meget fint bøgesmuld, nok til 4-5 røgninger i en standard røgovn som den vi sælger fra Fladen eller ABU røgeren, den man ofte laver en enkelt lakseside i.

Du kan røge i stort set alt du kan lægge låg på, at røge noget giver ekstra smagsnuancer til dine måltider, alt kan røges: fisk, kød ost er de typiske ting vi elsker røgsmag på, nogle gange ønskes en markant røgaroma, andre gange en let røgning der skal komplementere krydderier.
Heldigvis er der nok at gå i gang med, og det er ikke svært og kræver ikke dyrt grej at komme i gang, du kan let lave laksesider i en lille røgovn eller i en kuglegrill, du kan smagssætte kødstykker ved at give lidt røg under tilberedningen, eller du kan lave rigtige "røgvarer" som bacon, pølser, skinke, røget sild og makrel rejer mm.
Nogle "røgvarer" kræver mere udstyr og større viden om råvarerne, andre lader sig nemt tilberede til lækre delikatesser uden særligt grej og viden, fisk er supernemt at starte med, bacon, skinke og pølser kræver noget større indsats men du kan alligevel godt "tune" kødstykker i en kuglegrill uden særlig viden, feks kan ferske stykker kød nemt smagsættes med krydderier og røg.

jeg vil henvise til det enorme felt af grill og kogebøger der findes om dette emne, samt hjemmesider der indgående beskæftiger sig med dette emne.

Fin Bøgesmuld egner sig til alle former for røgning, både varm og koldrøgning, det er muligt at smagssætte yderligere ved at tilsætte smulden krydderier, salt,rødvin, whisky, enebær smuld og meget mere

Denne meget fine Bøgesmuld er fra Dansk Træmel, den er produceret af tørt træ og garanteret fri for kim og svamp, din garanti for et sygdomsfrit produkt, vi har ompakket denne fine bøgesmuld så at du slipper for at købe store portioner der står og bliver gamle.

NB normalt har vi også store 15 kg sække med Helt Fin Bøgesmuld i butikken til afhentning, disse sælger vi ikke online grundet vægten, størrelsen og emballagekrav til denne vare, hvis du ønsker at afhente en sæk i butikken i Frederikssund kan du skrive i forvejen og forhøre dig om åbningstider, dagspris og lagerstatus.

Vi svarer inden for normal butikstid 12-17 kontakt skriv til butik@nordisk-handelshus.dk 
 

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Røgesmuld Bøg meget fin
Senest viste