Fiskegrej

Fiskegrej
Vi har en del fiskegrej på vores hjemmeside, og der vil komme mere til.
Butikken har også et stort udvalg, i butikken kan du finde ting der ikke er i web shoppen.
 
Butikken ligger i Østergade 11 3600 Frederikssund

 Web shoppen udvides hele tiden, du er meget velkommen til at tage et kig under fiskegrej, vil du følge med i udviklingen og have del i nyheder og tilbud kan du tilmelde dig nyhedsbrevet, vi har løbende nyheder og tilbud via nyhedsbrevet, nogle af vores tilbud på fiskerej er eksklusive dvs at de kun gælder for nyhedsbrevs modtagere.

 
Vores hoved leverandør er svenske Fladenfishing, der er meget kendt i Sverige hvor de er en betydelig leverandør til det svenske marked, det er vores ambition at markedsføre dette mærke i Danmark fordi de netop representere vores holdning til lystfiskeri: Godt grej til fornuftige priser.
Fladen leverer mange typer fiskegrej, fisketasker, grejbokse, fiskeveste, blink, wobblere, waders, fiskeline, fletline, net,pilkestænger, kyststænger, fiskeknive,  de er stærke indenfor havfiskeri, kystfiskeri, å og elv, laksefiskeri, geddefiskeri, karpefiskeri, put and take.
Fladen er utrolig stærke på deres flydedragts program, vi kan normalt levere eller skaffe alle deres modeller til dagspris
 
Efterhånden som både butik og shoppen vokser kommer der nye mærker og grej til , der er nu grej fra ABU, Berkley, Kvalvik, Trappy, JL Sport, Trendy, Fladenfishing, Silkekrogen og flere er på vej
Vores hovedgrossister er www.fladenfishing.se  www.normark.dk og www.purefishing.dk  finder du noget her der ikke er i shoppen kan du komme i butikken og lave en aftale mod et depositum
 
Pirkefiskeri er en af vores stærke sider, vi har et stort udvalg i pirke og forfang, vi har alt du skal bruge på havture, om det er fladfisketure så har vi et bredt udvalg af forfang til fladfisk, vi har et stort udvalg af både forfang og små pirke til sild og makrel, vi har et stort udvalg af tunge pirke til torsk og sej i hjemlige farvande og vi har også de helt tunge til Norge og dybt vand. Også til torsk, lange og sej har vi et bredt udvalg af forfang
Til fiskeri efter torsk, helleflynder og ørred har vi Kvalvikbaits fulde program af agncreme, det er nok den mest effektive lokkeagn vi har set til dato, prøv den!
 
Vores butik og web shop indeholder det du skal bruge til dit fiskeri, vi har blink og spinnere, vi har almindelige woblere, vi har store special woblere til det vilde gedde fiskeri, vi har en del kystgrej med et godt udvalg af bombarda flåd, masser af pirke i alle størrelser, vi har et udvalg af lokkemmidler som Gulp, Powerbait, Dynamite bait, Kvalvikbait og med disse er du klædt på til alle typer fiskeri.
 
I al beskedenhed bør du kunne finde det meste du har brug for til dine ture, vi har hvad du skal bruge af stænger, hjul, liner, tilbehør og endegrej til ture til kysten, til søen og Å, svenske elve, norske højfjeldssøer, havture med kutter og put and take
 
 At fiske
 
Det at være lystfisker er mange ting, som jeg ser det er det først og fremmest en måde at rekreere på, at komme ud, få luft, mærke solen, vejret, og enten være sammen med ligesindede, eller stå alene et sted og hygge sig med stilheden. Det kan være man er på en social tur hvor det er lige dele hygge med andre samt fiskeri, hvor det er fint at få en spand sild med hjem eller et par torsk, men hvor det er lige så vigtigt at man kan få en lille en og lyve lidt for de andre!.
 
Fiskeri er også at stå alene ved kysten og blive blæst igennem imens man ordner sine tanker, stresser af og får en masse energi til hverdagen. Endelig min egen favorit, at gå langs en Å, et lille vandløb på fjellet, et sted der er stille! en sommerdag hvor solen varmer alting op så der dufter af græs, pil, urter. Hvor man virkelig er alene og kan nyde naturen omkring en, snuse dybt ind, mærke solen, lytte til fuglene, så er det helt lige meget med at fange noget! oplevelsen er så stærk at man kan leve på den længe, jeg kan kun anbefale at alle at tage bil, telt, stænger kogegrej  evt en ven med og komme afsted.

 

Et lille pip! husk at opføre dig sådan at alle synes lystfiskere er nogle gode gutter(inder) der nyder naturen og rydder op efter sig, så er vi alle er velkomne tilbage en anden gang.
Senest viste