KvalvikBait

KvalvikBait madding til Torsk Helleflynder samt Ørred og Laks

Hvorfor bruge KvalvikBait? Fordi det virker!
Derfor er produktet tildelt  Innovasjonsprisen 2014 av Norges Forskningsråd!

Der er dokumentation for virkningen, der er foretaget praktiske forsøg der viser virkningen, og efter at have solgt KvalvikBait i Danmark i kort tid  er der kommet flere fornemme tilbagemeldinger, flere gange har brugere der fisker med KvalvikBait fået flest Torsk på båden, vi har tilbagemeldinger både fra Storebælt og Øresund der viser samme mønster.
Fra Norge ved vi at udgaven til Helleflynder virker, også udgaven til Ørred/Laks i saltvand er der gode meldinger om fra Norge, derimod har vi ikke nogen viden om Ørred/Laks virker i danske søer, skulle nogen få lyst til at teste produktet og give feedback vil vi meget gerne modtage denne. Også fiskeri med KvalvikBait i put and take søer er interessant

KvalvikBait madding til Torsk Helleflynder samt Ørred/Laks er en maddingtype der er dedikeret hver sin type fisk, den kommer i tre udgaver, en til Torsk, en til Helleflynder og en til Ørredfisk og Laks.

Hvordan bruger man KvalvikBait i praksis?

Produktet er utrolig nemt at bruge i praksis, proppen skrues af og produktet smøres på i et meget tyndt lag, lad KvalvikBaiten tørre ca 5 min, så holder den længere tid, ca 50-60 minutter.
Du kan påføre det Pirke, Blink, Jigs og Fluer, lav et par redskaber klar hjemmefra så er Baiten tørret og du er klar til at fiske med det samme
Pirke og blink påsmøres et ganske tyndt lag, Helleflynder jigs, og andre jigs, kan påsmøres KvalvikBait, Svein(chefudvikleren himself) skærer med en hobbykniv en ganske lille lomme i Jiggen og presser baiten ind og holder tørretiden på 5 minutter, Ørredfiskeri med flue og KvalvikBait er forbeholdt vådflue, den skal ned i vandet for at sprede sin duft.

 

  • Smør så tyndt et lag på som muligt,alt du kan se skylles af, vær nærig!
  • Dyrt, men billigst i længden, smørrer du lidt på af gangen er der til 50-70 timers fiskeri.
  • Spar penge på Sandorm og Børsteorm
  • Slip for at hente, købe og rode med Sandorm, Børsteorm, fiskestykker etc
  • Fylder intet i lommen
  • Altid klar til tur, glem planlægning af køb af madding
  • I kulde bliver KvalvikBait lidt hård, opbevaret i inderlomme holder den sig helt flydende, på en vippende båd er det faktisk en fordel at den ikke er helt flydende, da man nemt får trykket for meget ud, du finder din egen favoritopbevaringsmetode!

 

Baggrunden for denne madding er et ønske om at lave et produkt der er andre overlegne og at lave et produkt der er nemt at bruge samt lette arbejdsmængden for professionelle linefiskere.

Disse produkter lystfiskere kan købe på tupe er egentlig ikke målet for udviklingen men en behagelig udløber deraf, målet er at udvikle produkter til linefiskere der kan spare en masse penge på madding såsom Sild der istedet kan spares i naturen, eller kan sælges med fortjeneste.
Også tid spares, enhver kan sige sig selv at det tager timer at skære skære madding op og sætte det på krog, antallet af arbejdsulykker med kroge i fingre minimeres også

KvalvikBait bruger slagteaffald fra fiskefabrikker i sine produkter, selve cremen duftstofferne er lejret i er lavet på basis af cellulose fra Norske Skog.
Duftstofferne er udviklet af Nofima der også har testet og verificeret KvalvikBaits virkning, der er således solide data bag forskningen og bevisførelsen for virkning er også behørigt dokumenteret.

Der er brugt tank forsøg og der er lavet forsøg i åbent havvand der tydeligt viser KvalvikBaits formåen til at tiltrække fisk
Det er matforskningsinstituttet Nofima der har stået for det videnskabelige arbejde med at indentifisere de duftstoffer der gør det muligt at fiske selektivt efter bestemte arter.
Fortykningsmidlet der gør det muligt at smøre duftstofferne på som en creme er udviklet af SINTEF Materialer og kjemi.

 

KvalviBait er udviklet af følgende personer, institutioner og firmaer:

Svein Kvalvik, Polybait
SINTEF Materialer og kjemi
matforskningsinstituttet Nofima
Borregaard AS
Akvaren AS
Haplast AS

 

Her er lidt links der har med produktet at gøre, nogle bedre end andre:

https://www.youtube.com/watch?v=YDm0MqyZ1BM

http://nofima.no/nyhet/2013/07/-haill-paa-tube/

http://www.nordlys.no/nyheter/article7490245.ece

http://www.thefishsite.com/fishnews/23803/cod-hooked-on-innovative-bait

 

 

 

Der er ingen produkter, der matcher dit valg.
Senest viste