Fiske DVD En fluefiskerejse i Norrbotten fra fjeld til kyst

48,00 DKK
Fiske DVD En fluefiskerejse i det nordlige Sverige en rejse der strækker sig fra højfjeldets søer til kysten i Bottenviken, alt i det høje nord!

En lidt ældre rejsebeskrivelse om fiskeriet i det høje nord i vores naboland Sverige her kommer vi rundt omkring det artiske fiskeri i de iskolde højtbeliggnde søer hvor ørreden, Røddingen, vokser langsomt pga kulden og det sparsomme fødekammer, til gengæld får man en intens smagende ildrød flot filet af sådan en langtsom voksende myggelarve spisende fjeldørred
Rejsen ender ude ved kysten i Bottenviken, vi er stadig helt oppe nordpå hvor man kan nyde noget man ikke kan herhjemme, nemlig midnats solen, her kan du fiske til dine arme falder af af træthed for her er der lyst 24 timer døgnet rundt hele sommeren

Filmen har nogle år på bagen, men selvom grejet der bruges ikke er toptunet nyt spitzenklasse grej så er naturen stadig den samme, fiskeriet er det samme, strabadserne er de samme, myggene er stadig lige pisse irriterende, kællingen er langt væk, gutterne er med på tur, øllet bliver lynhurtig ISKOLDT i bækken, så Whats the fucking problem!??

Det er stadig en drømmetur for mange, så brug filmen til hygge og inspirator til at planlægge diegen tur nord for polarcirklen!

Beskrivelse:
Fra fjeld til kyst er en film om fluefiskeri. Filmen skildrer en fluefiskers inderste følelser og længsler, en fri og ubunden natur, kammeratskab og fiskeri. Vi tager med nogle inkarnerede fluefiskere på en landsdækkende fiskerejse fra den lille bjergsø i nord til Bottenviken i syd. Oplev ringende ørred i knitrende solnedgange og hoppende storstallinger i vilde strømme. Fluefiskeri er en drøm om det rigtige i livet.

Svensk tale Tekstet på Dansk Norsk og Finsk

Varighed 45 min

Årgang 1997

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Fiske DVD En fluefiskerejse i Norrbotten fra fjeld til kyst
Senest viste