Maxximus NR1 Blå Makrel

65,00 DKK
Maxximus NR1 Blå Makrel

Maxximus NR 1 er en serie af pirke med holografisk ydre.
Pirken er belagt med holografiske mønstre der reflekterer lys og farver rigtig godt, dette er en representant for de moderne pirke hvor intet skal være uprøvet hvad angår de muligheder der er for at bruge grafiske lokkemidler for at tiltrække flest mulige fisk.

Maxximus NR 1 er en kvalitets pirk med en god form, den beholder fiskeformen fint selvom den er haletung, den har et, for fisk, interessant ydre med flotte holografiske farveskift og masser af reflektioner, den er yderst velfangende og laver sjældent problemer på travle dage med masser af fisk.

De holografiske mønstre har vist deres berettigelse verden over, meget ofte ser man denne måde at dekorere blink, spinnere og pirke med holografiske virkemidler,
du bør således alvorlig overveje at prøve denne type pirke af.
Ofte bruges disse virkemidler på meget dyrere udstyr, her får du en flot attraktiv pirk med gode resultater til en fin pris.

NR 1 er en støbt pirk der ændrer form fra snude til hale, forest er den relativ flad, bagerst er den mere stump for at undgå at pirken fanger sig selv, hvad der nemt sker hvis pirken også er flad bagerst. Med flad hale er der risiko for at pirken oftere vil "flippe" op og krogen få fat i egen line over pirken, det er man selvsagt ikke interesserer i og derfor former man pirken på denne måde.

  • Zink
  • Blyfri
  • God form
  • Flot ydre
  • Holografisk
  • Velfangende
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Maxximus NR1 Blå Makrel
Senest viste