Spinner sæt Marinor 5 - 7 g i boks

59,00 DKK
Spinner sæt 5 til 7 g Sæt med 5 lette spinnere i boks Kan bruges allrund ved sø og kyst

Spinner sæt 5 til 7 g Sæt med 5 lette spinnere i boks

Et must på ture til Danske søer og kyster samt på rejser til vore kolder nabolande, specielt hvis du skal på fjeldet, men igen, også til det lette kystfiskeri efter kystnær Makrel og Ørred

Kan bruges allrund ved sø og kyst, disse lette spinnere bør altid være med på tur, rigtig ofte er det spinnere af denne type der fanger fisk når det mere eksotiske må give op.

Med spinnere af denne type knan du fange alt fra Aborre, Ørred, Gedde mm, og det gælderr både i den mindre sø og ved den salte kyst.

Skulle du forvilde dig op på det norske fjell eller det svenske højland er spinnere af denne type og vægt helt nødvendige at have med i rygsækken, da det gælder om at slæbe mindst mulig vægt med og den vægt der skal slæbes skal være det grej der enten er mest brug for eller det der kan hjælpe dig mest, Så må det være disse spinnere der kan skaffe dig mest mad på turen.

Hvorfor er disse spinnere bedst? Almindelig logik, der er flest af de mindre Ørreder i fjeldvandende, husk at vandet er koldt i disse områder og føden kan være sparsom og derfor vokser fjeldørreden langsomt og bliver sjældent stor, en anden er den store udsætning der er af små Ørreder i fjeldvandene pga de forpligtelser feks vandkraftværker har i forhold til den indflydelse de har på naturen, der sættes for meget fisk ud, se her en udsendelse fra ut i naturen redaktionen fra NRK, udsendelsen hedder: Ødelagte fiskevann link: http://tv.nrk.no/serie/ut-i-naturen/DVNA20001912/18-02-2014 ødelagt eller ikke ødelagt, det er en kendsgerning at der er mange mindre Ørreder i mange fjeldvande, det gælder både stille søer og små strømmende løb, er du heldig fanger du ægte Rødding, en art Ørred der er speciel for de nordlige og arktiske egne.

Tilbage til de hjemlige egne, med disse spinnere kan du som skrevet står fange stort set alle arter rovfisk i Danmark, letheden og størrelsen kan gøre at det fortrinsvis er de mindre fisk du får på krogen, men du kan sagtens fange stor fisk på lille krog, så intet er udelukket!

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Spinner sæt Marinor 5 - 7 g i boks
Senest viste