Fladfiske Ske Gul Folie

45,00 DKK
Fladfiske Ske i Kirurgisk Rustfri Stål Med Gul Folie

Sølager skeen fladfiske skeen Fladfiske ske, kært barn mange navne.

Lav din personlige ske!

Denne fladfiske ske kommer til dig i en grundform, den er monteret med swivler og ringe, men du skal selv færdiggøre den, dvs du skal selv sætte en tafs og ålekrog på eller rigge den som et traditionelt fladfiskeforfang med perler og kroge.
Prøv forskelligt, prøv dit eget design, brug evt færdige fladfiske forfang og klip det af du skal bruge, sæt evt to forfangskroge på, fisk med agn på det ene og lav det andet med flotte perler og farver, dine teorier og dine designs kan afprøves frit!

Metode: Fladfiske skeen er til aktivt fiskeri efter de flade, den fisker alle de kendte flade som Skrubber, Rødspætter og også Pighvar er på menuen.
Istedet for som vanligt hvor du ligger et fladfiskeforfang stille og roligt på bunden og lader agnen tiltrække og fange de flade, så er fladfiskeskeen den aktive måde at få fat i de flade på, du fisker på samme måde som efter Ørred, du fisker i en halvmåne ud fra hvor du står og spinner ind i små ryk, 2-3 meter ad gangen, når din ske ligger stille kan du gøre den levende med bitte små ryk i stangen og dermed får skaftet til at lave bitte små sandskyer fra bunden, når der spinnes ind har skeen en let flyvende vrikkende gang hen over bunden, lige noget for en grådig fladfisk der ligger begravet i baghold!

Fladfiske skeen kan bruges fra Mole, Strand og Båd, den tunge variant ved steder med større dybde eller kraftig strøm

Vores fladfiske ske kommer fra det beskyttede værksted Sølager, vi har valgt dem som leverandør fordi de giver en exelent service og førsteklasse dialog omkring produktet, selve fladfiskeskeen er udført i de ypperste materialer og tilbehøret, såsom ringe og swivler er også førstelasses.

Det er et no-nonsens-product, det er kendetegnet ved at det er gennemprøvet, solidt og holdbart produkt der virker, og har været brugt af små skarer af lokale fiskere efter fladfisk i mange år, vi tøver bestemt ikke med at anprise fladfiske skeen til turen efter flade.

Fladfiske skeen findes hos os i to vægtklasser 42 g og 65 g, eneste variation ellers, er de farvede foliestriber på skeens skaft og overside, vi er usikre på om farven betyder det store, men man kan prøve teorien af med at bruge lyse farver i lyst vejr og lidt mørkere farver i mørkt vejr, det holder jo til andre fisk, det kan også godt være at du erfarer lokale forskelle i forhold til bundfarven, vi tror mest på de reflektioner der er i skeens blankpolerede ydre og de reflektioner der kan komme fra folien der er med holografisk effekt.

Hold skeen frisk og fin ved afskyldning i rent vand, evt smurt med et ganske tyndt lag vaseline.

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Fladfiske Ske Gul Folie
Senest viste