Maxximus ALU 2-Speed Fladenfishing

4.495,00 DKK
Maxximus ALU 2-Speed 2 Gears Multi havhjul fra Fladenfishing i absolut fornemmeste kvalitet, her går du bare ned i gear når det bliver rigtigt tungt!

Maxximus ALU 2-Speed

Maxximus ALU 2-Speed er Fladenfishings suveræne bud på et flot gedigent multihjul med mulighed for at skifte gear når det går rigtig hårdt for sig!

Med ALU 2-Speed går du ikke ned på grej, med dette hjul er der ikke noget i lokale eller nabo vande du ikke kan få op!
Du skifter bare gear og fortsætter kampen, nu med bedre ods til din side, selvfølgelig skal der stadig arbejdes for sagen, men med en gearing bliver det nemmere for dig at få dine personlige rekorder i hus, eller på dæk skulle man vel sige.

Kort beskrevet kan man sige at alt er lavet i stærke lette materialer med stor styrke, ekstremt flot finish, brugervenligt med gode greb og knapper, altså et super multi hjul for den kræsne havfisker.

Den noget længere beskrivelse fra Svenske Fladenfishing om deres Maxximux ALU 2-Speed frit oversat til Dansk lyder således:

Maxximus ALU 2-Speed er et multiplikatorhjul i absolut topklasse og i højeste kvalitet lavet til dig der kun vil have det absolut bedste grej
Hjulet er fremstillet i precisionsfræset 6061-T6 aluminium og resten i bedste rustfri stålkvalitet.

Maxximus ALU 2-Speed er et 2 gears hjul der kan veksle mellem udvekslingerne 6.3:1 og 3.3:1 alle tandhjul er precisionsbearbejdede rustfrie spiralformede gearskifter(Kuggväxlar) se forklaring her: https://sv.wikipedia.org/wiki/Kugghjulsv%C3%A4xel
Bremsen er af kulfiber der giver overlegen bremsekraft, smidighed og god slitagemodstand, justerbar slirebremse der kan forudindstilles og med stopknap så uønsket ændring til fuld bremse kan undgåes. Lydløs Backspär, på "dansk", instant brake så modhug kan gives øjeblikkeligt og præcist. med tydelig knar der kan slåes til og fra.

  • 2 Gear
  • Udveksling: 6.3:1 og 3.3:1
  • Antal Lejer: 6+1
  • Linekapacitet: 460 meter 0.40 mm line
  • Vægt 700 g
  • Nem Betjening af gear
  • Stort håndgreb
  • Fremstillet i 6061-T6 alu og rustfri stål
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Maxximus ALU 2-Speed Fladenfishing
Senest viste