Maxximus Black Water LP L/H

1.499,00 DKK
Maxximus Black Water LP er et lidt større lav profil hjul end man normalt ser, perfekt til tung Gedde og Laks, også velegnet til hav, Black Water har stor linekapacitet

Maxximus Black Water fra Svenske Fladen L/H
Venstrehånds udgaven når hjulet sider over stangen der holdes i højre hånd og du ruller ind med venstre hånd.

Se kort 360 Graders video præsentation HER

Maxximus Black Water LP er et lidt større lav profil hjul end man normalt ser, det fungerer perfekt både til lettere havfiskeri og til tunge Gedder og Laks.
Størrelsen på Maxximus Black Water gør det muligt at håndtere større fangster end man normalt vil gøre med et lavprofil multihjul, det er fuldt ud muligt at bruge dette hjul nærmest hvor som helst man vil fiske efter rekordfisk, hjulet er let i forhold til størrelse og linekapacitet og kan derfor bruges i en relativ let konstelation hvor man parrer en let stang med et let hjul uden at det føles forkert.

Svenskernes egne ord:

Maxximus Black Water er et robust lavprofil hjul til det noget hårdere fiskeri. Hjulet er lidt større end normale lavprofilhjul er, det ligger godt i hånden og passer godt til det lidt tungere fiskeri. Linekapaciteten er hele 280 meter 0.32 mm line hvilket gør at du kan bruge relativ grov og stærk line uden at linen bliver for kort. En udveksling på hele 6.2:1 gør at du hurtigt og nemt kan trække fangsten ind eller gøre hurtigt klar til næste kast. Maxximus Black Water er udstyret med hele 7 kuglelejer og 1 rulleleje der bevirker at dette hjul har en lækker smidig gang. Hjulet er udstyret med flydende linefordeler der gør det nemmere at kaste langt
Hjulet er oprindelig designet til Predator fiskeri, i første omgang Gedde(Predator: alle jagende rovfisk, såsom Ørred, Laks, Gedde mm) men fungerer også rigtig godt på havet grundet sin solide opbygning og store linekapacitet, også ved Laksefiskeri fra båd og elvebred fungerer dette hjul godt, også trollingfiskere benytter dette hjul fordi det er solidt og har plads til rigelig stærk line, Isfiskeri er ikke kun efter småørred og rødding, når jagten på storgedde går ind om vinteren har man brug foret solidt hjul når først der er lavet hul i isen, igen er der endnu et område hvor Maxxmus Black Water gør sig godt bemærket, i sandhed et rigtig Multihjul!

  • Maxximus Black Water L/H venstre hånds model
  • Stort Low Profile multihjul
  • Flydende linefordeler
  • Lejer: 7+1
  • Linekapacitet: 280 meter 0.32 mm
  • Udveksling 6.2:1
  • Vægt: 274 g

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Maxximus Black Water LP L/H
Senest viste