Elektrisk Fiskehjul Maxximus E 2.0 Ny Version!

5.495,00 DKK
Maxximus E 2.0 Elektrisk Multiplikatorhjul Forbavsende let vægt kæmpe linekapacitet 600 m 0.25 mm fletline Nem betjening

Elektrisk Multiplikatorhjul Fra Svenske Fladenfishing.

Den nye model der hedder Maxximus E 2.0 har fået en dobbelt så stærk motor som den gamle model

Elektriske fiskehjul er ikke nye, Fladen har haft det fast i sortimentet i flere år og de sælger ganske pænt, de bruges af mange forskellige, fra den seriøse fisker på dybt vand til turist både og til fiskere med behov for hjælp til at køre ind.
Mange har gavn af et elektrisk hjul, vi ser fortrinsvis hjulet brugt af fiskere der vil på rigtig dybt vand eller fisker rigtig tunge fisk på Norgesture, Nordsøture til rev og vrag, så til revture, vragture og dybe norske fjorde er dette hjul ideelt.

Der er stor hjælp at hente når de tunge for alvor bider på, hjulet har et drejningsmoment på op til 10 kg, det er en kæmpe hjælp når du skal have mange store fisk op.
Vi ved af erfaring at mange bliver trætte i arme, ryg og ben inden turen er færdige fordi det er uvant og hårdt at trække så meget fisk op manuelt, derfor bør du overveje om du kan få mere gavn og fornøjelse af turene med Maxximus E 2.0 fra svenske Fladenfishing.

Maxximus E 2.0 er nemt at betjene, du kan lade motoren klare det hele selv eller du kan køre fisken op manuelt, alt betjenes nemt med få knaptryk, motorens omdrejninger styres trinløst og fisken kommer op med op til 180 m i minuttet!
NB Med priser på Torsk til over 100 kr/kg kan du relativt nemt få pengene hjem igen da du hiver Torsk op hurtigere end dem der står ved siden af dig!

 • Nem Betjening
 • Lav vægt 650g
 • Stort håndtag med godt greb
 • Kraftig bremse
 • 6 Lejer
 • Eloxeret aluspole
 • 600m/0.25 Fletline
 • Trinløs hastighed
 • 180 m/minuttet
 • 10 kg træk
 • Kabler medfølger
 • Instruktion medfølger eller kan downloades på www.fladenfishing.se
 • 12 volt batteri(medfølger ikke)

Vi har fået en en flot tilbagemelding fra en glad kunde:

Henning skriver:

Hej Jan.

Vedr. det fiskehjul Maxximus Electric som jeg købte i februar, har jeg været ude at prøve i onsdags, det var en fantastisk oplevelse, det virkede over al forventning.

Det tog ikke mere end en time at lære at bruge det, fangsten 45 torsk ca. 100 kg.

Ifremt nogle har problemer, med at holde ud til at tage på pilketur, kan det stærk anbefales da det løser problemet med det hårde arbejde med at hale fisken ind.

Med venlig hilsen

Henning Poulsen

Se det var flotte ord fra en glad kunde der vist rigeligt fik tjent sit dyre grej ind på noget der må være rekordtid, nu tager ikke alle på fisketur for at "tjene" penge, men mere for at komme ud, med dette elektrisk havhjul kan også de af os der døjer lidt med kroppen komme på tungere havfisketure

NB: Sådan løste Henning batteri opgaven

Vedr. batterier har jeg købt 2stk 12volt scooterbatterier, købt hos Thansen pris 200,00 kr. pr.stk. 1 stk batteri svarer til fangst af ca. 40 torsk på ca. 30 m. vand .

Her er Fladenfishings egne ord og data på Maxximus E 2.0 det elektriske multiplikatorhjul til tungt havfiskeri:

Revolutionerande nyhet inför 2016! Maxximus e2.0 är en utveckling av vår trotjänare och sätter ny standard bland elrullar.
50% starkare motor än föregångaren och är en av de starkaste elrullarna på marknaden i sin storlek.
Motorn är flyttad så blir rullen betydligt mindre och smidigare.
Frikopplas med touchtangent, gasreglaget kan justeras med både höger och vänster hand. Större display, inbyggd jiggfunktion och inget motstånd när rullen är frikopplad. Välj mellan att låta motorn jobba eller veva upp manuellt.
Elmotorns hastighet kan enkelt skötas helt steglöst och vevar in upp mot 180 m per minut.
Rullen har 6 kullager, rejäl broms, greppvänlig vev och eloxerad aluminiumspole. Rullpåse, kabel och bruksanvisning ingår. CE-märkt.

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Elektrisk Fiskehjul Maxximus E 2.0 Ny Version!
Senest viste