Krebseruse stor model 65 x 28 cm sort

69,00 DKK
Krebsetejn stor model 65 x 28 cm sort vigtig info i tekst herunder

Krebseruse eller Krebsetejn til fangst af ferskvandskrebs.

Denne model er en af de bedre, den er større og rummer flere krebs, to indgange,leveres med en snaplås i enden for hurtig tømning direkte i spand uden at røre ved krebsene.

OBS Billedet er en anelse misvisende da det grundet Corona og produktionsstop i Kina ikke har været muligt at skaffe den model der er på billedet, pt er vores model uden madding lomme.

En lille sten får den hurtigere til bunds men er strengt taget ikke nødvendig.

Brug evt frossen fisk som agn, det skulle give et kragtigere duftspor fordi frysningen giver sprængte celler i maddingen og dermed flere olier i vandet og det virker bedre end friske blodspor, men næsten alt animalsk kan bruges, gør dine egne erfaringer!

Seneste nyt: Har læst på svenske sider at også vegetabilsk foder kan anvendes, en nævner tomater!, det giver alligevel god logik da krebs har en stor andel vegetabilsk på spisesedlen, men vil du være helt sikker på at tiltrække krebs til din ruse bør du bruge Trappy Kräftbete(svensk for krebsefoder) som du finder under Trappy rusernne.

OBS Der er mindstemål på krebs, Der er også fredningstider , de kan variere fra år til år, derfor check på fiskeriministeriets hjemmeside eller naturstyrelsen, Google hvert år disse tider forandrer sig ! Tips: En lille bøn, tag to hanner hvergang du tager en hun, det skulle gerne give flere krebs!

Krebsefangst er blever rigtig populært de senere år, for det første fordi ferskvandskrebsen er blevet mere udbredt og bestandende er blevet større, for det andet fordi vi kan lide de fester der hører med krebsefangst og for det tredje fordi det er relativt nemt og så er det en hyggelig ting at gøre sammen med venner eller på tværs af generationer.

Krebserusen måler udslået 65 x 28 cm sort

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Krebseruse stor model 65 x 28 cm sort
Senest viste