Selvlysende Trekroge

29,00 DKK
Selvlysende Trekroge Str 4 til 8/0

Selvlysende Trekroge
Disse trekroge er til brug i dybt og mørkt vand hvor det skønnes at det er en fordel at have et svagt lysende punkt fisken kan jagte.
Du kan kan bruge dem til alle typer fisk der jager, fra glubske Abborrer og Gedder, til havets store fisk såsom Torsk og Sej og andet godt fra havet.

De virker fuldstændig på samme måde som de gode gamle selvlysende felter på urskiver, de skal "oplades" af solens lys inden de sænkes i dybet, bemalingen suger således sollys til sig og gløder derefter svagt i en tid under vandet, er du ude på havet en meget tidlig morgen i vinterhalvåret, eller på natte fiskeri ved søen i sommernætterne, så kan du også bruge disse kroge, enten bruger du en kraftig lommelygte i en hulning lavet med hånden, eller endnu bedre, du bygger din egen "lyskasse", du fikser en kasse med et batteri og en pære til ladning af dine selvlysende kroge, husk at lave en lidt bred slids i den ende så også de helt store pirkekroge kan komme i kassen og blive ladt op, små blink kan placeres med krog og blink i selve kassen.

Ladetiden i kassen afhænger af pære og batteri, du må igang med at regne ud og bygge, god fornøjelse!
Tip: En cigarkasse kan være en god størrelse.

Indtil da, så bruger du bare krogene som de er og lader dem op ved at lyse direkte på dem med en kraftig lygte eller lader solen gøre det grove arbejde.

  • Selvlysende trekroge
  • Størrelser fra 4 til 8/0
  • Øget fangst på dybt vand
  • Solide kroge
  • 5 stk i alle pakker
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Selvlysende Trekroge
Senest viste