Splithagl

39,00 DKK
Æske med splithagl 4 - 12 mm Blyfri

Splithagl

Æske med blyfri splithagl i størrelsen 4 - 12 mm NB Husk en fladtang når du skal bruge splithagl, de nye splithagl er hårdere end før da de er uden det bløde bly.

Uundværlige ved mange typer fiskeri, bruges med alle typer flåd og kan også bruges til at sætte ekstra vægt på almindelige blink samt ændre balancen på blink og spinnere,.
Splithagl anvendes for det meste til forskellige former for medefiskeri, det vi mest kender til er barndommens fiskeri med en simpel stang, line, en prop, et splithagl til at holde krogen med orm nede. Det har i dag udviklet sig til flere former for medefiskeri men stadig med det helt traditionelle medefiskeri i front.

Når du bruger splithagl ved fiskeri med orm og anden mading, så prøv at sætte splithaglet lidt oppe ad linen i forhold til krogen, gerne 10-20 cm oppe i forhold til krogen, det giver mere liv til din mading der ser mere naturtro ud .

Baggrund: Blyfri splithagl er forholdsvis dyre fordi der kun er blyforbud i meget få ande, herunder Danmark som det eneste land i nordeuropa, det er baggrunden for den forholdvise høje pris for denne type varer. Det er meget få producenter der vil lave blyfri produkter da de er svære at sælge på andre markeder end det Danske.
Dette gælder særligt på markedet for Pirke og splithagl.

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Splithagl
Senest viste