Swivler

14,00 DKK
Swivler til alle typer fiskeri både store og små swivler

Svivler eller Swirvler som nogen også kalder dem, en helt nødvendig ting i kassen når der skal fiskes, bruges rigtig mange steder til at forbedre købte rigs, at lave egne rigs med og bare når man gerne vil sikre sig mod snoede liner.

Mange sætter en ekstra swivel foran spinnere for at undgå for snoede liner og for at få en bedre rotation på spinnere og i særdeleshed på blink, der hvor man gerne vil have dem til at rotere og vise "bugen" frem, altså gerne vil have dem til at skiftevis vise den dekorerede og den blanke side.
Specielt når blink roterer og flasher den blanke side kan det animere til hug, det kan være forskellen på hug eller ej, med de flashende blink i vandet bliver fisken gjort opmærksom på bytte længere væk og det skulle gerne forbedre dine chancer forat få noget på krogen.

Svwvler er ikke noget man skal mangle når man er ved vandet, hav en god blanding af størrelser, så kan du også hjemmefra bygge dine egne rigs op så du er helt klar til turen, både på kutterture og ved søen en dejlig sommeraften er det surt at mangle smågrej.

Vi har et godt udvalg af størrelser, 5-8 stk pr pose

Str 12   8 stk 12kg
Str 10   8 stk 14kg
Str 8     8 stk 18kg
Str 6     8 stk 25kg
Str 4     8 stk 28kg
Str 2     8 stk 44kg
Str 1     8 stk 46kg
Str 1/0  5 stk 50kg
Str 2/0  5 stk 55kg

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Swivler
Senest viste