Helleflynder madding helleflynder bait fra KvalvikBait

199,00 DKK
Madding til Helleflynder fiskeri Innovativ ny madding der er målrettet Helleflynder og intet andet! Du bruger mindre end en lille ært pr redskab, så der er til over 60-70 timers fiskeri pr tube

Helleflynder madding, KvalvikBait er et revolutionerende lokkemiddel der er baseret på fuldt ud naturlige og nedbrydelige produkter, man udnytter restprodukter i fiskeindustrien til at lave den særlige smørbare pasta der kan smøres på alle fangstredskaber du fanger Helleflynder med, du kan smøre det på Jigs, Pirke, Bundforfang mm.
Vi har haft kunder i Norge for at fange Helleflynder med gode resultater, de har brugt Jigs med Kvalvik Bait på, vi har anbefalet kunderne at gøre som stifteren af Kvalvik Bait: Svein Kvalvik, gør, han laver en slids i siden på Jigs'ne med en Stanley kniv og smørrer Kvalvik Bait til Helleflynder deri og lader det tørre, det kan du se nogle små film sekvenser af på Kvalviks hjemmeside

Kvalvikbaits produkt kan virke dyrt men: Du bruger mindre end en lille ært pr redskab, så der er til over 60-70 timers fiskeri pr tube hvis man antager at du fisker ca 40 minutter pr påsmørring.

Det geniale ved de forskellige Kvalvik Baits er at de er udviklet til kun at tiltrække de ønskede fisk, ved at finde og identificere de rette duft proteiner i de marine overskudsprodukter har man udviklet et særdeles potent lokkemiddel der tiltrækker fisk på flere hundrede meters afstand, og det er ikke noget du behøver at betvivle for det er videnskabeligt bevist at kvalvikbaits er alle andre stoffer overlegne.
Beviser, forsøg og video etc kan du se på Kvalviks hjemmeside og via links længere ned i artiklen hos Sintef og Nofima der bla har stået for bevis, test etc

Om brugen af KvalvikBait, uanset om det er den udgave der bruges til Torsk, Helleflynder eller Ørred/Laks så bruges de i udgangspunktet på samme måde:

KvalvikBait smøres på i et ultratyndt lag, som tommelfingerregel kan man sige at alt det du kan se er for meget!, så smør et ganske tyndt lag på , lad det tørre i ca 5 minutter og så er du klar. Fisk stille og roligt Helleflynderen skal nok lugte sig frem til din Jig eller bundredskab

Forbered dig hjemmefra ved at smøre Kvalvik Bait på tørre redskaber, lad det tørre natten over så holder det bedre, våde redskaber skylles hurtigt rene for lokkemiddel

Via KvalvikBaits hjemmeside kan du se deres egne videoer og artikler, du kan se links til Sintef og Nofima der har stået for de videnskabelige tests:
http://www.kvalvikbait.no/

Historie:

Sammen med forskningsmiljøene Sintef AS , Nofima AS og tre industrielle partnere utvikler vi et bærekraftig agn for sportsfiskere og linefiskere.

Ved hjelp av vitenskapelige metoder, utprøving ved Havbruksstasjonen i Tromsø og forsøksfiske finner vi frem til den lukt og smak som det enkelte fiskeslag foretrekker.

Forskningen er finansiert av Polybait AS med offentlig støtte fra Innovasjon Norge, Mabit og Norges Forskningsråd. Industrielle partnere er Borregaard AS, Akvaren AS og Haplast AS

Slik fungerer agnet

KvalvikBait er basert på naturlige virkestoffer og erstatter fisk som agn. Miljø og etikk er dermed satt i fokus ved at fisk som agn unngås. Våre virkestoffer er aminosyrer som ofte betegnes som kroppens byggeklosser, fordi de inngår som grunnleggende byggesteiner i alle proteiner og sammen danner grunnlaget for lukt og smak i Kvalvik Bait.

I produksjonen benyttes naturlige råstoffer som avgir en lukt og smak som fisken er kjent med. For å finne frem til den riktige resepten er det utført vitenskapelige adferdsstudier av fiskens respons ved Nofima AS i Tromsø. Ved forsøkene ser vi at fisken elsker vår cocktail og angriper agnet med full styrke.

Bærekraftig agn og kostnadsreduksjon i fiskerinæringen

Med sine produkter tilbyr Polybait AS et sammensatt agn tilpasset sportsfiskere og autolineflåten.

Agnet er rimeligere og enklere i bruk enn dagens agn, gir økt fangsteffektivitet, gir bedre fangstselektivitet, bidrar til økt utnyttelse av ubenyttede marine ressurser og er biologisk nedbrytbart. Ved å erstatte fisk som agn med lokale marine ressurser vil Kvalvik Bait bidra til redusert global transport og reduserte klimautslipp.

Kost/nytte og egenskaper for KvalvikBait

  • Har egenskaper som naturlig agn, forurenser ikke og er biologisk nedbrytbart
  • Belaster ikke fiskeressurser for matproduksjon
  • Lang holdbarhet, enklere lagring og distribusjon (ikke behov for frys/kjøling)
  • Lavt volum og lav vekt (20 % av vanlig agn)
  • Har forsterkete lukt og smaksegenskaper
  • Kan benyttes for selektivt fiske
  • Restavfall fra fiskproduksjonen benyttes for å produsere attraktanter og cocktail til forskjellige fiskeslag.
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Helleflynder madding helleflynder bait fra KvalvikBait
Senest viste