Hue Grøn Gore-tex hue

300,00 DKK
Varm Grøn Gore-Tex hue, kraftig Gore-Tex strikhue der virkelig varmer. Tyk strik samt Gore-Tex for der garanteret holder dig varm om hovedet, dyr men god!

Grøn strikhue med Gore-Tex for

Virkelig varm hue, lidt stor model der gør det muligt at trække den ned over pande og ører når det virkelig bider

Vi tøver ikke med at kalde denne hue for en luksus model, den er dyr men den holder hvad den lover, den holder dig varm!

Gore-Tex isoleringen er samtidig en membran der er vandtæt den ene vej og åndbar den anden vej, med sin konstruktion af bitte små åbninger er Gore-Tex vandtæt fordi dråber er for store til at komme igennem og da de fugt partikler der opstår under jakker, huer mm. er mindre er Gore-Tex åndbart den anden vej.

Gore-Tex er et varemærke for et vandtæt og åndbart materiale, som er mest kendt for anvendelse til regntøj og vandtæt fodbeklædning. Produktet anvendes blandt andet til tøj og fodtøj samt rumfartsprodukter.

Materialet blev opfundet og udviklet af Wilbert Gore og R. Gore (fader og søn), som tog patent på produktet i 1976.

Lidt teknik: Hver pore i Gore-Tex er ca 1/20.000 del af en regndråbe, det gør den uigennemtrængelig for vand imens de meget mindre damp molekyler fra sved etc passerer Gore-Tex membranen uhindret, og det er det der gør denne membran vandtæt den ene vej og åndbar den anden

Gore-Tex er en dyr men god membran, derfor finder den vej til de bedre produkter hvor Gore-Tex membranens egenskaber ønskes

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Hue Grøn Gore-tex hue
Senest viste