Skydekasse med Ænder

275,00 DKK
Skydekasse med Ænder 2 ænder og et re-set mål, ænderne låses af magnet når de rammes , frigøres igen med blinktræf på midterste mål, læs mere

Skydekasse med Ænder 2 ænder og et re-set mål, ænderne låses af magnet når de rammes , frigøres igen med blinktræf på midterste mål.

Praktisk og sjov skydekasse, her med 2 ænder man lægger ned når de træffes, rammer du midterblinket frigøres ænderne fra magnetlåsen og vipper op på plads igen, klar til en ny runde træffere.

Det giver en tydelig lyd når man træffer ænderne, er træffet lige nok på er der energi nok i skudet til at ænderne vipper ned og fanges af en magnet, er det kun et strefskud må du ramme på ny, når begge ænder er nede rejser du dem med et tredje skud på midtermålet, således frigøres ænderne og de vipper begge op og er klar til ny runde.

Ud over at det kan være sjovere at skyde til måls efter disse ænder, der med tydelig lyd og bevægelse viser at de er blevet ramt når magneten fastholder dem nede, så er der også en anden fordel, du skal ikke hen og checke skiver hele tiden, med den tredje træffer rejser begge ænder sig igen og du har sparet turen frem og tilbage til skiven.

Den sparede tur frem og tilbage betyder selvfølgelig mere des længere afstand der er til skiven, man kan også skyde flere på samme mål, man kan lave sine egne konkurrencer med de regler man nu synes kunne være sjove, man kan skiftes eller man kan skyde tre skud hver og gøre kassen klar til næste.

Fordele med en skydekasse med ænder:

  • Sparer skydeskiver
  • Samler hagl så de ikke havner i naturen
  • Sparer gåturen når skiver kontroleres
  • God underholdning med lyd og bevægelse
  • Sparer penge på skiver hvis man skyder meget
  • Øget sikkerhed, specielt vigtigt hvis flere geværer er i brug

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Skydekasse med Ænder
Senest viste