Sko og Støvletørrer

199,00 DKK
skotørrer støvletørrer tørrer alt fodtøj

Sko og støvle tørrer

Hvorfor Accezzi's skotørrer?
Fordi den er nem at bruge, direkte i 220 volt stikket, ingen omformere og andet der bliver væk, de fylder og vejer minimalt, derfor!

Accezzi's støvle og fodtøjs tørrer kan bruges til alt fodtøj, den tørrer skånsomt dine Vandrestøvler, Jagtstøvler, Vinterstøvler, Børnestøvler, Sko, Sejlersko, Golfsko, Skistøvler, Gummistøvler, ja langt de fleste sko og støvletyper hjælper den dig med at holde tørre.
NB Accezzi's fodtøjs tørrer, tørrer også vanter, handsker, Huer, Jakkeærmer på børnejakker, så det er en alsidig makker du får dig!

Denne skotørrer fra Accezzi tørrer alt dit fodtøj ganske effektivt og skånsomt.

Hvorfor skånsomt?
Fordi: Tørrer man sko og støvler for hurtigt, gælder i særdeleshed fodtøj i læder og skind, kan det give et udtørret overlæder der har tendens til at sprække, samme kan også ske med fodtøj i naturgummi, som feks gode dyre gummistøvler.
Også såler kan tørre for hurtigt og også der risikerer man en udtøring der kan give sprækker i sålen, Hurtig tørring kan give skader på sko og støvler fordi tørringen sker hurtigt og uens, nogle dele tørrer hurtigere end andre og derfor kan der komme sprækker og andre skader da dele af skoen trækker sig sammen med forskellige hastighed i tørre processen.

Accezzi's skotørrer leveres med O-ringe til at sætte på de enkelte varmeenheder, vi anbefaler stærkt at de bruges, det giver bedre luftcirkulation i fodtøjet og forhinder direkte varmepåvirkning på fodtøjet. Dette skåner dit fortøj og forlænger levetiden af dine støvler og sko.

Hvordan tørrer man fodtøj?

Brug Accezzis støvletørrer direkte i fodtøjet hvis de er lettere fugtige.

Har du meget fugtige , direkte vådt fodtøj, så brug først et par sider avispapir krøllet godt sammen og presset helt ud i snuden af fodtøjet(Uden at fodtøjet ændrer form!), lad aviserne suge en times tid, har du knap så meget tid, så put ny avis i igen og vent en halv times tid.
NU er det tid til at Accezzi's støvletørrer tager fat resten af natten, næste morgen har du en tør lun støvle eller sko.

TIP Luksus i hverdagen: Når du er færdig med at skovle sne eller trække din uvillige hund rundt i nabolaget så er der intet så lækkert som et par varme sutsko eller slippers når man kommer ind fra kulden, det er direkte opkvikkende at stikke fødderne i varme sutsko, det kan din skotørrer også bruges til!

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Sko og Støvletørrer
Senest viste