24H Kartoffelmos med Skinke Frysetørret komplet måltid
Frysetørret måltid med Kartoffelmos og Skinke
Som alle andre måltider af denne type frysetørrede måltider skal man kun tilsætte kogende vand direkte i posen og så vente.
Kartofflmos er et af Danskernes favorit tilbehør til kød, her er mosen blandet med "smoked Ham" frit oversat til røget skinke(står også opgivet sådan i ingredienslisten)
Som overlevelsesmad kan indholdet spises tilberedt direkte fra posen, mange vil nok bruge ild eller en Trangia lignende indretning til at tilberede måltider af denne art, brug en lille gryde, gerne med låg, tilsæt posens indhold i 4,3 deciliter kogende vand og kom låg på, vent minimum 8 minutter før retten spises, ca halvvejs efter 4 minutter ser man retten efter og ser om der skal tilsættes lidt mere vand
Vil man spise fra posen gør man følgende:
Fold posens bund ud så den bliver bredest muligt(så den ikke vælter)
Klip/skær/riv posens top af i en lige linie der hvor der er to indsnit i toppen og uden at skade lynlås funktionen
Hæld dernæst 4,3 deciliter kogende vand i posen, rør forsigtigt rundt og luk !lynlåsen" og vent minimum 8 minutter før du spiser direkte af posen
TIP: kog hellere for meget vand end for lidt, så har man noget at justere retten med så den ikke bliver for tør.
Af allergener er der nævnt:Mæk. Soja og Selleri,
Frysetørret indhold 140 gram, tilsat vand 430 gram,ialt et måltid på 570 gram færdigret