Vildmarksgryde
Vildmarksgryde, med Rensdyr og Oksekød Frysetørret måltid tilsættes vand
Vildmarksgryde, En herlig varmene gryderet med tydeligt afsæt i det nordiske køkkens dybe smags noter. Tydelig smag af skovens KarlJohan svampe samt urtehavens Rosmarin, gryden idehlder bla. Renkød, Oksekød samt grønne bønner og ris, en velsmagende og mættende ret.
nordisk mad i en enkel men smagfuld komposition, klar til at spise efter blot 10 minutter.
Tilberedelse: Åben posen, fold bunden på posen ud så den kan stå af sig selv, hæld kogende vand i til den indvendige streg i posen, rør grundigt, luk med lynlåsen, stil posen og vent 15 min. , åben, rør igen, spis!
Er det vinter kan det v.ære nødvendigt at "pakke" måltidet ind i en trøje, håndklæde etc for at holde temperaturen.
NB Vi anbefaler 15 minutters ventetid for bedste spiseoplevelse
Allergener Mælk Laktose
SE/DK/NO Ingredienser: Ris 40%, vegetabiliskt fett (palmfett, rapsolja/rapsolie), potatis/kartoffler/poteter, glukossirap, nötkött/oksekød/storfekjøtt 7,0%, gröna bönor/bønner, modifieradpotatisstärkelse/kartoffelstivelse/potetstivelse,gräddpulver/flødepulver, svamp/sopp (champinjon/sjampinjong, Karljohan/spiselig rørhat/steinsopp), salt, maltodextrin, jästextrakt/gærextrakt, lök/løg, renkött/rensdyrkød/reinkjøtt 0,7%, arom, köttextrakt/kødekstrakt, persilja/persille, kryddor/krydderier, rosmarinextrakt.
Næringsværdi | Per 144g |
KJ | 2721 |
Kcal | 650 |
Protein | 18g |
Kulhydrater | 83g |
Fedt | 26g |