Not a knot knude løs

20,00 DKK
Knude løs eller Not a Knot vi har fundet en god variant fra Danske Trendy Styrker fra 15 til 35 kg

"Not-A-Knot" er blevet et begreb og navn for denne type hægte der bruges til at lave en ekstremt stærk forbindelse mellem line og agn, egentlig er det ikke en knude men mere et system for at lave en knudeløs superstærk selvspændende "knude", der; des mere der trækkes i linen des stærkere bliver "knuden"

I skrivende stund lader det til at Berkley er ved at udfase Not-a-Knot, heldigvis er der andre der står klar med en hjælpende hånd og er lignende produkt der kan helt det samme, vi har fundet en ny leverandør der har samme system til en fornuftig pris, denne fåes i fire størrelser med hver sin styrke og formål helt små til det lettere fiskeri og den største model der går op til 35 kg

Not-a-Knot systemet er helt genialt til fletliner der ellers kan være et problem for den uøvede fiskeknude binder, fletliner er glatte og kan i værste fald glide op og værdifuldt grej, eller værre!, flot fisk kan mistes sammen med det dyre grej!

Se hvad andre skriver om Not-a-knot typer hægter:

Denne lille hægte er så smart, enkel og genialt udtænkt, at man næsten tror det er løgn. Men den er god nok. Denne hægte gør det meget nemt at "binde" en stærk knude. Der er faktisk ikke tale om en knude. Linen skal nemlig blot vikles omkring den specielt formede hægte. Det tager blot få sekunder at lave en uhyggelig stærk knude.

Til kystfiskeri skal man benytte de mindste "Not-A-Knot". "Not-A-Knot" fungerer især fremragende til fletliner, men kan også bruges til nylonliner. "Knuden" på denne hægte er stærkere end alle andre knuder og den kan bestemt anbefales.

Da en line altid er svagest i knuden, gør Not-A-Knot din line ekstra stærk.

Se Billederne og lær at binde den "knude" der er så stærk uden at linen svækkes i knuden

Str 1 15 kg
Str 2 20 kg
Str 3 25 kg
Str 4 35 kg

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Not a knot knude løs
Senest viste