Politikens svampebog find svampe i din nærtur

200,00 DKK
Vær på den sikre side når du plukker svampe brug politikens svampebog

Politikens svampebog

Find svampe i din nærtur, alle steder findes  der svampe, nogle er mere spiselige end andre, med politikkens svampebog er du virkelig godt klædt på, du lærer at finde de lækreste og mest velegnede spisesvampe og du lærer også hvilke du absolut ikke skal have i din kurv.

Du lærer også om leve områder og hvad du skal se efter før du kigger ned efter svampe, forstået på en måde at aflæser du naturen, feks hvilke træer og hvordan træernes er, så ved du også nogenlunde hvilke svampe du kan forvente at møde pågældnde sted.

Husk at der groft sagt findes to slags svampe, dem der lever MED træer og dem der lever AF træer, nogle svampe lever sammen med et modertræ, de fletter deres rodnet sammen med træernes rodnet og så er der de andre svampe der lever af at nedbryde træ, de finder væltede træer eller sætter sig på et levende træ og er med til at nedbryde modertræet, læs mere om dette i denne spændende bog der klæder dig grundlæggende på og fortæller dig alt om de ca 230 svampe der er værd at vide noget om i forbindelse med svampeplukning.

Ord om denne bog fra Politikens forlags egen side om Politikens svampebog kombinerer smukke farvefotos og gode historier med den klassiske og omfattende felthåndbog. Bogen har grundige beskrivelser af 230 forskellige svampe og deres forvekslingsmuligheder. Den visuelle bestemmelsesnøgle letter identifikationen af de enkelte svampe, og den fyldige indledning giver den forudsætningsløse læser – og kommende svampejæger –  den nødvendige baggrundsviden.

  • Svampebog den bedste og bedst opdateret
  • Hård robust indbinding
  • Gennemgår grundigt generel info om svampe
  • 230 svampe med omtale forvekslingsmuligheder egnethed til spisning mm
  • Gode letforståelige symboler der giver hurtigt overblik

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Politikens svampebog find svampe i din nærtur
Senest viste