Pure Energy+ Black Currant Energidrik med Solbær smag

20,00 DKK
Energidrik med elektrolytter Bruges ved konkurrencer og ved hårde strabadser

Pure Energy+ Black Currant Svensk produseret energidrik med solbærsmag

En pose indeholdene 60 gram blandes med 0,5 liter rent vand, rystes eller omrøres, drikkes samme dag.

Energidrik der bla indeholder elektrolytter der er med til hurtigt at genoprette krops og hjerne funktioner således at du føler dig mindre træt og du træffer bedre beslutninger efter længere tids hård træning eller hårde strabadser, feks efter lange løbe, gå , ski, cykleture mm.

Energidrikke er ikke vidundermidler i den forstand at de giver dig en bedre hjerne, det må du klare selv, MEN når man sveder meget sker der to ting, den ene er at kroppens væskebalance forrykkes, alene det giver træthed og dårligere beslutninger,
Samtidig udskiller sveden også mineraler og elektrolytter, mangel på elektrolytter giver samme ændrede formåen, dette kan en energidrik af denne type være med til at afhjælpe, med Pure Energy+ får du det du behøver for hurtigt at genoprette balancen i kroppen, du får vand, du får div sukkerarter og du får de elektrolytter du har mistet via sved og evt urin.

Det er vigtigt at forstå at der er forskel på "energidrikke, der findes Sukkerdrikke der giver kroppen energi og så findes der mere avancerede drikke der som denne også tilfører elektrolytter mm der giver en mere fuldspektret "genopladning" af din krop.

Bruges ved konkurrencer og ved hårde strabadser, bruges feks når det ikke er muligt at spise og drikke hurtigt nok, derfor bruger sportsfolk på farten energidrikek, det samme gør milltær og redningsfolk der er igang i timer af gangen og det bør du også hvis du cykler, løber eller vandrer i længere tid af gangen.

Producentens egne ord om produktet, på Svensk men let at forså synes vi:
Pure ENERGY+ är en sportdryck som ger dig kolhydrater/karbohydrater i form av dextros, PalatinoseTM och fruktos.
PalatinoseTM ger en lägre höjning av blodsockret.
Pure ENERGY+ innehåller BCAA, vitamin C och elektrolyter, bl.a. magnesium. Magnesium bidrar till att minska trötthet och utmattning samt bidrar till elektrolytbalansen.

Ingredienser:
ngrediensförteckning: L-Leucin, L-Valin, L-Isoleucin, smakförstärkare/smakforsterkere (erytrithol), L-Glutamin, smakförstärkare/smakforsterkere (citronsyra/sitronsyre, äpplesyra/eplesyre), aromer, surhetsreglerande medel (askorbinsyra/askorbinsyre), sötningsmedel/søtstoff (sukralos, acesulfam), färgämne/fargestoff (betakaroten). Innehåller en källa/kilde till fenylalanin.
Kan innehålla spår av 
sojamjölk och ägg.
Öppnad förpackning 
bör förbrukas inom 6 mån/mnd. Förvaras torrt och väl försluten/godt lukket. 
Information: Detta är ett kosttillskott/kosttillskudd och bör ej användas/brukes som ett alternativ/erstatning till en varierad kost/kosthold. Den rekommenderade/anbefalte dagliga dosen bör ej överskridas. Förvaras/Oppbevares oåtkomlig/utilgjengelig för små barn.

Næringsindhold:

Näringsvärde100 gper portion 60 g
Energi (kj) 1590 905
Energi (kcal) 360 216
Protein (g) 0 0
Kolhydrater (g) 89 53,4
Varav sockerarter (g) 89 53,4
Fett (g) 0 0
Varav mättat fett (g) 0 0
Salt (g) 0,16 0,096
Klorid 0,1 (RDI* 13%) 0,06 (RDI* 7,5%)
Vitamin C* 1 (RDI* 1250%) 0,6 (RDI*750%)
Magnesium 0,074 (RDI* 247%) 0,044 (RDI* 146%)
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Pure Energy+ Black Currant Energidrik med Solbær smag
Senest viste